Simplement un dret...

Interrompo la sèrie de Girona per donar suport al jove de Ferreries, N'Eduard Coll Castan. La pancarta ho diu clarament... "Xerrar sa nostra llengua no és cap delicte". Els fets van començar dimarts dia 29 de gener quan un control format per 8 agents de la Policia van aturar el cotxe on viatjava el noi per a fer un control rutinari de drogues. Segons explica Coll, quan es van haver de comunicar s'hi va dirigir en català i els agents van respondre...seguir llegint. Els diaris de Menorca s'han fet ressò de la noticia però escrita en castellà... Per més informació al blog Ca'n Lluri. Ara amb més ganes de xerrar amb sa nostra llengua! Salut i força

Comentaris

Anònim ha dit…
Clar que sí que tenim ganes de xerrar la nostra llengua, però fitxat per què l'han judjat... no era per què parlàs el català...
Anònim ha dit…
Escolta enterat! La pasma pot posar el que vulgui. El poden denunciar per qualsevol xorrada, la qüestió és que els pasmes, amb xuleria i molta mala educació li van dir que parlés en castellà.
La pasma, igual que tu, podeu manipular el que vulgueu. La nostra llengua és el català, i qui no el vulgui parlar ni entendre que se'n vagi a Madrizzzzzzzzzzz!
wenç ha dit…
T'ha quedat molt bé sa foto. Gràcies també per enllaçar amb es meu bloc.
ITA ha dit…
Lo millor sa resposta a sa jutgessa, quan li va dir sa mare, que ella també era de
" Zaragoza " , va quedar sense paraula y la va deixar bocabadada,
Boladevidre ha dit…
Jo som des Principat i dono tot es meu suport i ànim a n'Eduard i a tota sa gent de Menorca que lluita per sa dignitat de sa nostra llengua que compartim fa tant de segles.
Xerrar sa nostra llengua no és cap delicte.

Entrades populars