Musnok

Encara hi faltava l'actuació dels desconeguts i també mallorquins Musnok. Musnok és un grup molt jove que té el centre d'operacions a Lloseta, però ja tenen un bon grapat de concerts a les esquenes, fet que el públic ferrerienc va poder comprovar amb les primeres cançons. Musnok ens van presentar el seu primer treball anomenat autoconsumible. Molta canya protagonitzada per temes propis i un tema dels catalans KOP i una versió molt divertida dels Rage Against the Machine van deixar bocabadats als que encara restaven a la carpa. No s'oblidarà fàcilment el pas d'aquests joves per Ferreries, i menys la imatge de'n Marcel amb una màscara de monstre banyant-se el cap de cervesa sobre l'escenari.

Comentaris

Tony ha dit…
La verdad algunas veces los grupos nuevos que empiezan, como tienen tantas ganas te quedas alucinando escuchandolos. Lo que pasa con estos grupos que tienen que tener buenos contactos...saludos Tony
granota ha dit…
La veritat és que els Musnok són una passada, però fan una música massa forta pel que s'està acostumat a escoltar per Ferreries. És més, el guitarrista és un crack, però dels grans! La segona foto és molt bona, salut!
Tony ha dit…
Cuanto tiempo sin colgar..saludos espero que estés bien
Musnok ha dit…
Gràcies per les teves paraules! un plaer tocar a Menorca!

Entrades populars